GayCamp.dk 2023
Velkommen 2023

Bemærk: Bøsselejren varer 6 døgn i 2023. 

Igen i 2023 vil der blive afholdt bøsseølejr på Omø i Store Bælt. Den finder sted i uge 31, fra lørdag den 29. juli til fredag d. 4. august 2023. Det bliver en traditionel ølejr, men kun for bøsser. Og hvad vil det så sige? spørger du. Vi svarer: Det er ikke helt til at sige.

Ugerne er jo forskellige fra år til år, blandt andet afhængig af hvor mange og hvem der kommer. Men vi håber alligevel at disse web-sider vil afdække lidt af det du kan forvente - det helt centrale - nemlig det sociale samvær med andre ligesindede bøsser.
Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller blot for en lille sludder.

OBS i 2018 er der installeret toiletter med træk og slip på lejren. 

Corona information: På lejren følger vi myndighedernes corona retningslinjer. De konkrete regler for 2023 kender vi først få uger før lejren starter.
Billetter kan købes her:
Link til Ticketmasterbillet
BILLETSALGET FORVENTES STARTET PRIMO APRIL 2023. (Vi opdaterer informationen her løbende) 

Billetter til 4 døgn på lejren kan fås hos https://oelejr-ferie.dk/booking (Ølejrbevægelsens booking system).  
De resterende dage kan købes på ølejern det koster 160,- kr. pr. dag (voksen), for mere information kontakt os. På billetten hedder lejren "Omø Uge 31"

Bemærk at ølejrbevægelsen har ændret aldersgrænser på billetterne. I 2023 skal man købe voksenbillet når man er 25 år og derover. Ungdomsbilletter gælder for personer i aldren 14-24 år. Bøsseølejren har kun unge og voksenbilletter til salg.