GayCamp.dk 2020Siden er tilrettet Skarø lejren 2020

Velkommen


UPDATE 24 juni 2020: I 2020 bliver bøsseølejren afholdt på Skarø, og ikke som vi plejer på Omø. Den finder sted fra lørdag d. 1. august til fredag d. 7. august 2020.
Pga. Corona reglerne har omø ølejr valgt at aflyse alle lejruger - og dermed rejses teltene ikke på Omø i 2020.
Bøsselejren der normalt er en lille lejruge kan godt overholde myndighederns regler omkring Corona, hvorfor vi har fundet en ny lejrplacering for 2020 på Skarø, der ligger i det sydfynske øhav - ud for Svendborg på Fyn.

Bøsselejren er en traditionel ølejr,men kun for bøsser. Og hvad vil det så sige? spørger du. Vi svarer: Det er ikke helt til at sige.
Ugerne er jo forskellige fra år til år, blandt andet afhængig af hvor mange og hvem der kommer. Men vi håber alligevel at disse web-sider vil afdække lidt af det du kan forvente - det helt centrale - nemlig det sociale samvær med andre ligesindede bøsser. Bemærk at billeder på dette website er fra Omø lejren, Skarø lejren er anderledes, en blanding af moderne køkkentelt og traditionelle sovetelte. Du kan også have dit eget lille telt (ikke villatelt) med på Skarø. Der er begrænset plads til private telte, så skriv gerne til os hvis du planlægger at tage dit eget telt med på Skarø. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller blot for en lille sludder
Billetter til Skarø bøsselejr kan købes her:
Link til Ticketmasterbillet
BILLETSALGET TIL SKARØ BØSSELEJR ER STARTET, DU KAN KØBE BILLET HER.

Billetter til 4 døgn på lejren kan fås hos TicketMaster.dk når salget åbner 1. marts 2020.  De resterende dage kan købes på ølejern det koster 155 kr. pr. dag (voksen), for mere information kontakt os. På billetten hedder lejren "Omø Uge 32"

Bemærk at ølejrbevægelsen har ændret aldersgrænser på billetterne. I 2020 skal man købe voksenbillet når man er 25 år og derover. Ungdomsbilletter gælder for personer i aldren 14-24 år. Bøsseølejren har kun unge og voksenbilletter til salg.