GayCamp.dk 2020
Velkommen


Corona information: Indtil videre afventer vi mere info om forsamlingsforbuddet. Vi planlægger med at der faktisk bliver ølejr i år indtil vi med sikkerhed kan sige at der ikke bliver det. (27. april 2020).

Igen i 2020 vil der blive afholdt bøsseølejr på Omø i Store Bælt. Den finder sted fra lørdag d. 1. august til fredag d. 7. august 2020. Det bliver en traditionel ølejr,men kun for bøsser.Og hvad vil det så sige? spørger du.Vi svarer: Det er ikke helt til at sige.
Ugerne er jo forskellige fra år til år, blandt andet afhængig af hvor mange og hvem der kommer. Men vi håber alligevel at disse web-sider vil afdække lidt af det du kan forvente - det helt centrale - nemlig det sociale samvær med andre ligesindede bøsser.
Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller blot for en lille sludder

OBS i 2018 er der installeret toiletter med træk og slip på lejren. 
Billetter kan købes her:
Link til Ticketmasterbillet
BILLETSALGET ER STARTET, DU KAN KØBE BILLET HER.

Billetter til 4 døgn på lejren kan fås hos TicketMaster.dk når salget åbner 1. marts 2020.  De resterende dage kan købes på ølejern det koster 155 kr. pr. dag (voksen), for mere information kontakt os. På billetten hedder lejren "Omø Uge 32"

Bemærk at ølejrbevægelsen har ændret aldersgrænser på billetterne. I 2020 skal man købe voksenbillet når man er 25 år og derover. Ungdomsbilletter gælder for personer i aldren 14-24 år. Bøsseølejren har kun unge og voksenbilletter til salg.